Mudanya Eşkel Esence satılık arsalar

Mudanya Eşkel Esence Satılık Arsalar

Mudanya Eşkel Esence Satılık Arsalar 100 m2 1/1000 imar planı içinde, denize yakın, merkeze yürüyüş mesafesinde araziler kısa süre için kelepir fiyata yeni sahibini bekliyor.

Mudanya Satılık Arsalar

Mudanya satılık arsalar arayanlar için kısa süreliğine 80.000.-Lira fiyata satışa sunulan arazilerin özel parselasyonu yapılmış olup yeriniz belli ve resmi hisseli tapu ile satış gerçekleşecektir. Mudanya’da satılık arsalar olarak kelepir fiyata yeni sahiplerini bekleyen arazilerden isterseniz daha fazla alarak m2 büyütme imkanınız da bulunmaktadır.

Mudanya Eşkel Satılık Arsalar

Mudanya Eşkel satılık arsalar bölgenin en beğenilen tatil beldesi eski adı Eşkel yeni adı Esence mahallesinde yer alırken 1/1000 imar planı içinde yer alan parseller içine gerekli izinler alınarak sizde hayalini kurduğunuz ortamı oluşturabilirsiniz. Mudanya Eşkel’de satılık arsalar denildiğinde ilk olarak akıllara gelen Mudi Emlak portföyünden satılacak parseller yatırım içinde yerinde bir araç olacağı gibi yılın her ayında ilgi gören tatil beldesinde sizde uygun fiyata arsa alabilirsiniz. Bursa Mudanya Eşkel sahilde ve deniz manzaralı yüzlerce gayrimenkul seçeneği içinden sizinde beklentilerinizi karşılayacak Mudanya Emlak portföyümüzde mutlaka bulunacaktır.

Mudanya Eşkel Esence Arsalar

Mudanya Eşkel Esence arsalar ve yatırımlık tarla, deniz manzaralı zeytinlik, imarlı parseller denildiğinde ilk olarak akıllara gelen Mudi Emlak danışmadan karar vermemenizi tavsiye ederiz. Mudanya Eşkel Esence Satılık Arsa Parsel ilgili detaylı bilgiye bizi arayarak telefonla ulaşabileceğiniz gibi ofisimizde bütçenize uygun ve beklentilerinizde gayrimenkulleri inceleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir